.

Bonaparte

Geef een trendy draai aan jouw interieur met Bonaparte tapijt

Advies over Bonaparte

Bonaparte tapijt kopen in Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en omstreken

Bij Vivere de Jager draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij Vivere de Jager in Alblasserdam.

De mogelijkheden voor vloeren van Bonaparte voor elke kamer

Vivere de Jager helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Alblasserdam.

Bonaparte kamerbreed tapijt in de regio Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en omstreken vind je bij Vivere de Jager

Vivere de Jager maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Vivere de Jager geven we je graag advies!

Bonaparte vloerkleed op maat

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Vivere de Jager helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.

persoonlijk interieuradvies

Vivere de Jager, jouw Bonaparte specialist in de regio Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en omstreken.

Vivere de Jager is dé Bonaparte specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Bonaparte tapijt, vloerkleden op maat en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Alblasserdam naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw tapijt perfect op maat!

Bonaparte bij Vivere de Jager in de regio Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en omstreken

Tapijt (kamerbreed)
Vloerkleed op maat
Tapijt op de trap

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook